Ryhmäkuva kesän 2013 sukukokouksesta

Tervetuloa Ylikylän Tolvasten sukuseuran verkkosivuille

Seura perustettiin Nurmeksessa, Ylikylän Tiaisenpirtillä elokuussa 2009. Läsnä oli noin 80 suvun jäsentä.

Näillä sivuilla kerrotaan seuran tarkoituksesta ja toiminnasta.

Sukuseuran jäseneksi voi ilmoittautua yhteydenottolomakkeella.

Jukka Tolvanen jatkaa puheenjohtajana

Ylikylän Tolvasten sukuseuran puheenjohtajana jatkaa Jukka Tolvanen Nurmeksesta ja varapuheenjohtajana Helena Korhonen Valtimolta.

Hallituksen muut jäsenet ovat  Merja Hämäläinen Kuopiosta, Tuula Tirronen Valtimolta, Inkeri Tolvanen Klaukkalasta, Miia Tolvanen Nurmeksesta ja Tiina Tolvanen ja Veli-Matti Tolvanen Joensuusta.

Hallitus nimettiin yksimielisesti elokuun alussa Ylikylän Tiaisenpirtillä pidetyssä sukukokouksessa. Kokoukseen osallistui noin 70 sukuseuran jäsentä.

Tilaisuudessa paneuduttiin ennen varsinaisia sukukokousasioita Ylikylän Tolvasista tehtyyn sukututkimukseen, jota esitteli FT Jukka Partanen.

FT Jukka Partanen sukukirjan päätoimittajaksi

Ylikylän Tolvasista kootaan sukukirja, jonka on määrä valmistua seuraavaan, elokuussa 2019 pidettävään sukukokoukseen mennessä. Kirjahankkeesta päätettiin sukuseuran varsinaisessa kokouksessa elokuun 2016 alussa.

Kirjan päätoimittajaksi on kutsuttu historiantutkija, FT Jukka Partanen. Kirjan toimituskuntaan kuuluvat kuuluvat Ilona Alhoniemi, Pirkko Keskinen, Katriina Kingelin ja Veli-Matti Tolvanen.

Kirja pohjautuu tehtyyn sukututkimukseen ja muuhun tutkimustietoon, minkä lisäksi aineistoa kootaan talkooperiaatteella suvun jäseniltä.  Kirjan toimitus voi tarpeen mukaan myös tilata kirjoituksia suvun ulkopuolisilta asiantuntijoilta.

>>Jatka lukemista

Vuoden 2016 jäsenmaksu


Ylikylän Tolvasten sukuseuran jäsenmaksu on 10 euroa/henkilö.

Maksa tämän vuoden jäsenmaksusi mieluiten syyskuun loppuun mennessä Pielisen Osuuspankkiin, tilille 529901-261642.

IBAN FI1352990120061642 
SWIFT (BIC) OKOYFIHH

Maksun saaja: Ylikylän Tolvasten sukuseura ry
Maksu 10 € / jäsen

Ole hyvä ja merkitse viestikenttään jäsenmaksu 2016 ja niiden henkilöiden nimet, joiden jäsenmaksusta on kysymys.

Uusi jäsen: seuraan voi liittyä maksamalla 10 euron jäsenmaksun yllä mainitulle tilille. Toimita lisäksi henkilö- ja yhteystietosi seuran sihteerille joko verkkosivujen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen ylikylantolvaset@outlook.com . Ilmoita nimesi, osoitteesi ja syntymävuotesi. Voit myös soittaa numeroon 050-4442666.