Ryhmäkuva kesän 2013 sukukokouksesta

Tervetuloa Ylikylän Tolvasten sukuseuran verkkosivuille

Seura perustettiin Nurmeksessa, Ylikylän Tiaisenpirtillä elokuussa 2009. Läsnä oli noin 80 suvun jäsentä.

Näillä sivuilla kerrotaan seuran tarkoituksesta ja toiminnasta.

Sukuseuran jäseneksi voi ilmoittautua yhteydenottolomakkeella.

Kutsu sukukokoukseen 3.8.2019

Tervetuloa Ylikylän Tolvasten sukuseura ry:n sukukokoukseen lauantaina 3. elokuuta 2019 Nurmeksen Ylikylän Tiaisenpirtille (Riihivaarantie 4). Sukukokous alkaa klo 12.00.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja muutos sääntöjen toiseen pykälään koskien suvun kantaisää. Lisäksi ohjelmassa on myös sukututkimukseen liittyvä esittely ja käymme läpi sukukirjan tilannetta.

Pyydän hartaasti, että tuotte sukukokouksen mahdollisimman paljon kuvia, tekstejä ja juttuideoita sukukirjaa varten. 

Osallistumismaksu on aikuisilta 15 euroa Sisältäen lounaan ja kahvin. Alle 18-vuotiaiden osallistumismaksu 5 euroa ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät kokoukseen ilmaiseksi.

Voit osallistua kokoukseen myös 5 euron hintaan (ei lounasta, sisältää iltapäivän kahvin).

Osallistumismaksun voit suorittaa etukäteen seuran tilille Pohjois-Karjalan OP:hen tai paikan päällä. Tilin numero on FI13 5299 0120 0616 42 (viestiksi henkilöiden nimet kenen osallistumismaksusta on kysymys).
 
Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaihin 21.7 mennessä Miia Tolvaselle, puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 050 3715 963 tai sähköpostilla osoitteeseen miia.a.tolvanen@gmail.com

Kerro samalla mahdollisesta erikoisruokavaliosta.


Tervetuloa!

 

Veli-Matti Tolvanen
Ylikylän Tolvasten sukuseuran sihteeri
ylikylantolvaset@outlook.com
www.ylikylantolvaset.fi
Sukuseura on myös nyt Facebookissa!

 

Seuran jäsenmaksu

Sukuseuran jäsenmaksu on 10 €/jäsen vuodessa. Mikäli et ole maksanut vuoden 2018, voit maksaa sen alla olevilla tiedoilla. Samoilla tiedoilla voit maksaa myös tämän vuoden jäsenmaksun.

IBAN FI1352990120061642 
SWIFT (BIC) OKOYFIHH
Maksun saaja: Ylikylän Tolvasten sukuseura ry
Maksu 10 € / jäsen
Ole hyvä ja merkitse viestikenttään minkä vuoden jäsenmaksusta on kyse ja niiden henkilöiden nimet, joiden jäsenmaksusta on kysymys.

Mikäli et muista oletko maksanut viime vuosina, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen ylikylantolvaset@outlook.com asian selvittämiseksi.

Jukka Tolvanen jatkaa puheenjohtajana

Ylikylän Tolvasten sukuseuran puheenjohtajana jatkaa Jukka Tolvanen Nurmeksesta ja varapuheenjohtajana Helena Korhonen Valtimolta.

Hallituksen muut jäsenet ovat  Merja Hämäläinen Kuopiosta, Tuula Tirronen Valtimolta, Inkeri Tolvanen Klaukkalasta, Miia Tolvanen Nurmeksesta ja Tiina Tolvanen ja Veli-Matti Tolvanen Joensuusta.

Hallitus nimettiin yksimielisesti elokuun alussa Ylikylän Tiaisenpirtillä pidetyssä sukukokouksessa. Kokoukseen osallistui noin 70 sukuseuran jäsentä.

Tilaisuudessa paneuduttiin ennen varsinaisia sukukokousasioita Ylikylän Tolvasista tehtyyn sukututkimukseen, jota esitteli FT Jukka Partanen.

FT Jukka Partanen sukukirjan päätoimittajaksi

Ylikylän Tolvasista kootaan sukukirja, jonka on määrä valmistua seuraavaan, elokuussa 2019 pidettävään sukukokoukseen mennessä. Kirjahankkeesta päätettiin sukuseuran varsinaisessa kokouksessa elokuun 2016 alussa.

Kirjan päätoimittajaksi on kutsuttu historiantutkija, FT Jukka Partanen. Kirjan toimituskuntaan kuuluvat kuuluvat Ilona Alhoniemi, Pirkko Keskinen, Katriina Kingelin ja Veli-Matti Tolvanen.

Kirja pohjautuu tehtyyn sukututkimukseen ja muuhun tutkimustietoon, minkä lisäksi aineistoa kootaan talkooperiaatteella suvun jäseniltä.  Kirjan toimitus voi tarpeen mukaan myös tilata kirjoituksia suvun ulkopuolisilta asiantuntijoilta.

>>Jatka lukemista