Etukäteisinfo sukukokouksesta 27.8.2022

Ylikylän Tolvasten sukuseura ry:n sukukokous pidetään lauantaina 27. elokuuta 2022 klo 12 alkaen Nurmeksessa Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksen Navetassa. Tilaisuus aloitetaan lounaalla Kartanohotellin ravintolassa, jonka jälkeen siirrytään Navettaan. Virallisen sukukokouksen lisäksi tapaamisen aiheina ovat viime vuonna julkaistu sukukirja sekä sitä varten ja myöhemmin saaduista valokuvista koottu valokuvanäyttely. Seurustelullekin on varattu aikaa virallisen kokouksen jälkeen.  

Sukuseuran sääntöjen mukaan seuran jäsenellä on mahdollisuus saattaa seuran varsinaisen sukukokouksen käsiteltäväksi haluamansa asia ilmoittamalla siitä hallitukselle kirjallisesti niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun. Sukukokous on säännön mukaan kutsuttava koolle viimeistään 30 päivää ennen sukukokousta. Joten jos jollakulla on tällainen asia mielessä, niin siitä voi ilmoittaa Helena Korhoselle 22.7.2022 mennessä kirjeellä osoitteeseen Karhunpääntie 260, 75700 Valtimo tai s-postilla korhonen.helen@gmail.com.  

Osallistumismaksu on aikuisilta 25 euroa sisältäen lounaan ja kahvin. Lasten 4 – 14 v osallistumismaksu on 15 euroa ja alle 4-vuotiaat lapset pääsevät tilaisuuteen ilmaiseksi.   

Ilmoittautumisen kokoukseen, kuten myös osallistumismaksun toivomme maksettavan 20.8.2022 mennessä Pohjois-Karjalan OP:n seuran tilille  FI13 5299 0120 0616 42 (viestiksi henkilöiden nimet kenen osallistumismaksusta on kysymys).   

Ilmoittautumisia ottavat vastaan Miia Tolvanen, puhelin 050 3715 963 tai sähköposti miia.a.tolvanen@gmail.com sekä Helena Korhonen, puhelin 050 345 1984 tai sähköposti korhonen.helen@gmail.com.    

Tieto erityisruokavaliosta on hyvä kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun voi suorittaa myös Hyvärilässä tapahtuvan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisia otetaan siellä vastaan klo 11 alkaen.

Hyvärilä tarjoaa sukuseuran jäsenille 10 % alennuksen normaalihuonehinnoista. Varauksen yhteydessä on syytä mainita osallistumisesta Ylikylän Tolvasten sukukokoukseen. 

Vuoden 2022 jäsenmaksun 10 € voi suorittaa yllä mainitulle sukuseuran pankkitilille.  

Tervetuloa Hyvärilään elokuun lopussa,  

Hallitus 

Sulje valikko
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept