Tärkeää tiedotettavaa sukuseuralta (päivitetty 20.9.2020)

Sukukirjan ennakkotilaus jatkuu

Ylikylän Tolvaset -sukukirja valmistuu tänä syksynä ja sitä voi tilata edelleen ennakkoon hintaan 45 €/kpl. Jos haluat kirjan postin kautta, hintaan lisätään 10 €:n postituskulu.

Tee ennakkotilaus sähköpostilla osoitteeseen miia.a.tolvanen@gmail.com

Ilmoita Miialle nimesi, yhteystietosi sekä montako kirjaa tilaat. Maksa tilaamiesi kirjojen yhteishinta ja mahdollinen postimaksu sukuseuran tilille FI13 5299 0120 0616 42.

Koronatilannetta seuraten sukuseuran hallitus ilmoittaa kirjan julkistamistilaisuudesta myöhemmin.

Sukuseuran vuosittainen jäsenmaksu

Ylikylän Tolvasten sukuseuran vuosittainen jäsenmaksu on 10 euroa/henkilö.

Mikäli et ole maksanut alkuvuonna 2020 jäsenmaksuasi, maksathan tämän vuoden jäsenmaksusi Pohjois-Karjalan Osuuspankkiin alla olevilla tiedoilla mahdollisimman pian.

IBAN FI13 5299 0120 0616 42
SWIFT (BIC) OKOYFIHH

Maksun saaja: Ylikylän Tolvasten sukuseura ry
Maksu 10 € / jäsen

Ole hyvä ja merkitse viestikenttään jäsenmaksu 2020 ja niiden henkilöiden nimet, joiden jäsenmaksusta on kysymys.

Uusi jäsen: Seuraan voi liittyä maksamalla 10 euron jäsenmaksun yllä mainitulle tilille. Toimita lisäksi henkilö- ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen ylikylantolvaset@outlook.com tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeella. Ilmoita nimesi, osoitteesi/sähköpostiosoitteesi ja syntymävuotesi.

Lahjoittaminen sukuseuralle

Halutessasi voit tehdä myös sukuseuralle vapaaehtoisen lahjoituksen. Lahjoituksen voit suorittaa tilille FI13 5299 01200 61642. Maksun viestiksi voit laittaa esimerkiksi Lahjoitus.

Perhetietolomakkeen lähetys sukututkimukseen

Sukuseuralle voi myös lähettää perhetietolomakkeita sukututkimukseen liittyeen. Tiedot voit lähettää perhetietolomakkeen kautta, joka löytyy sukuseuran kotisivuilta tai voit lähettää tiedot myös vapaamuotoisena sukuseuran sähköpostiin osoitteeseen ylikylantolvaset@outlook.com

ylikylantolvaset@outlook.com
www.ylikylantolvaset.fi
Sukuseura Facebookissa
www.facebook.com/groups/ylikylantolvaset

Sulje valikko
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept