Ylikylän Tolvaset – sukukirja on nyt julkaistu!

Ylikylän Tolvaset -sukukirja on nyt valmis ja saatu Otavan kirjapainosta Ylikylään!

Ylikylän Tolvaset kertoo suvun tarinan 1600-luvun alkupuolelta nykypäivään ja tuo esille paljon uutta tietoa paikallishistoriasta. Teoksessa tarkastellaan suvun vaiheita monipuolisia historiallisia lähteitä ja muistitietoaineistoja hyväksi käyttäen. Lisäksi teos sisältää eri henkilöiden kirjoittamia tarinoita ja muistelmia. Runsaasti kuvitettu teos sisältää myös suvun lähes 500 jäsenen perheistä kootut sukutaulut.

Kirjan ennakkoon tilanneille kirjan postitus on aloitettu, joten ensi ja seuraavan viikon aikana on näissä kodeissa odotettavissa lukemista.

Kaunis kiitos kirjan toimittamista taloudellisesti tukeneille tahoille:
NURMEKSEN KAUPUNKI
PIELISEN KALA
HANKKIJA

Lämmin kiitos kirjatoimikunnalle, kaikille kirjaan kirjoittaneille ja kuvia toimittaneille. Erityiskiitos päävastuun kirjan toimittamisesta kantaneelle historiantutkija, FT Jukka Partaselle ja historiantutkija, FT Jukka Kokkoselle sekä sukutaulut koonneelle sukututkija Tuula Kiiskelle. Kiitos myös kirjan onnistuneesta ulkoasusta ja taitosta vastanneelle Jussi Virratvuorelle.

Meillä on suvustamme nyt hieno ja informatiivinen yli 400-sivuinen teos, joka kannattaa tilata sekä itselle että jälkipolville säilytettäväksi.

Kirjan tilaaminen

Jos et ole vielä kirjaa tilannut, voit tehdä sen nyt hintaan 45 €/kpl + postituskulut 10 €, yhteensä siis 55 euroa, sähköpostilla osoitteesta
miia.a.tolvanen@gmail.com

Ilmoita Miialle nimesi, katuosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä montako kirjaa tilaat. Maksa tilaamiesi kirjojen yhteishinta sukuseuran tilille Pohjois-Karjalan Osuuspankkiin
IBAN FI13 5299 0120 0616 42
SWIFT (BIC) OKOYFIHH
Maksun saaja: Ylikylän Tolvasten sukuseura ry

Sinun ei tarvitse olla sukuseuran jäsen tilataksesi kirjan.

Sulje valikko
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept